Odgovor – ŠIFRA: marina-lev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zanima me, zakaj je v mojem življenju polno nezadovoljstva in neuresničenega hrepenenja? Vedno neke želje in potem razočaranje. Trenutno me boli srce, ko vidim, kako sin trpi.
Oglej si celoten članek

Na žalost kljub zelo natančnemu navodilu za oddajo vprašanja niste navedli niti enega podatka vašega sina. Numerologija, kot velikokrat poudarjeno, ni prerokovanje, ni napovedovanje prihodnosti. Temelji na izračunih, za katere pa potrebujemo podatke; ime in priimek ter rojstni datum. Na žalost ne morem preveriti, ali ima kakšen karmični dolg v svojih osebnih številih, zaradi katerih se mu določeni izzivi in težave pojavljajo.

Zelo na splošno lahko iz vaših podatkov, seveda le za vas, povem: vaše Število življenjske poti je 9, kar pomeni, da ste po duši zdravilec. Nič nenavadnega ni, da je okoli vas prisotna bolečina, kajti vaše poslanstvo je pomoč šibkejšim. Pomembno pa je, da tuja bolečina ne izčrpa vas, takšni nič ne pomagate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.