Odgovor – ŠIFRA: maarky

Zanima me ljubezen in ali si bom kmalu ustvarila družino. Do zdaj sem mislila in tudi verjela, da bom s tem partnerjem dočakala starost in si v naslednjem letu ustvarila družino – pa žal trenutne okoliščine ne kažejo dobro. V najin odnos se je spet vmešala moja družina, vpliv pa ima tudi moja služba, ki je 450 kilometrov stran. Zanima me odnos z zdajšnjim partnerjem oziroma ljubezen nasploh.
Oglej si celoten članek

Numerologija si pomaga s petimi osebnimi števili, ki opisujejo osebo. Število duše je tisto, ki opisuje naše srčne zadeve. Ravno v tem osebnem številu imate karmični dolg, zato me ne preseneča, da se pred vas postavljajo ovire na ljubezenskem področju. Pomembno je, da vztrajate in da ste iskreni tako do sebe kot do drugih oseb. Ne želim namigniti, da lažete – včasih si pač določenih zadev raje ne priznamo, kot pa da bi se z njimi soočili. Letos na vas vpliva število 6, ki močno vpliva na čustveno področje življenja in dom. V letu 2012 se bodo stvari umirile, nekoliko se boste odmaknili od vsega in se posvetili osebnostni rasti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.