Odgovor – ŠIFRA: katarina II.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Izmika se mi sreča v ljubezni. Zelo sem zaljubljena v moškega. Bom z njim ali pa s kom drugim sploh še zaživela skupaj?
Oglej si celoten članek

Na žalost veliko ljudi numerologijo zamenjuje s prerokovanjem. Ali vas čaka sreča s tem moškim ali ne, numerologija ne more izračunati. Lahko bi vam podala smernice, kaj vama odnos prinaša, katere izzive in katere lekcije, pa kljub jasnemu navodilu za oddajo vprašanj niste navedli podatkov o moškem.

Zelo na splošno lahko povem, da boste v letu 2012 predvsem zaključevali. Prehajate v zadnji del devetletnega cikla, zato se vam obeta zelo čustveno obdobje. Pomembno je, da opustite slabo in simbolično pripravite prostor novostim, ki jih leta 2013 ne bo malo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.