Odgovor – ŠIFRA: h2o

Foto: Žurnal24
Poročena sva 18 let in vseskozi se je mož nekako zapletal z drugimi ženskami. Zanima me, kakšno bo najino nadaljno življenje?
Oglej si celoten članek

Tu imate pravico do enega vprašanja, zato vam bom odgovorila na prvo vprašanje.

Na ljubezenskem področju trpite že kar nekaj časa in takšno stanje je tudi sedaj. V obdobju enega meseca bo vajin odnos malce boljši, prisotna bo skupna komunikacija in takrat bosta imela možnost se marsikaj pogovoriti.
Izboljšanja v odnosu ne vidim. Kasneje se bodo zopet vrstile težave. Vi boste pobudnik, da se prepirom izogneta, vendar ne bo pravšnjega odziva z moževe strani.

Svetujem vam, da si priznate, kaj si vendar želite od vaše ljubljene osebe in nekaj naredite na tem področju za vašo srečo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.