Odgovor – ŠIFRA: božanska svetloba

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Kako se numerološko ujemava s partnerjem, rojenim 5. 7. 1962, in kaj nama prinaša bližnja prihodnost?
Oglej si celoten članek

Na žalost ste (kljub jasnemu navodilu za oddajo vprašanja) navedli le njegov rojstni datum.

Imamo pet osebnih števil, ki se jih izračuna na podlagi imena, priimka ter rojstnega datuma. Za srčne zadeve si ogledamo Število duše. Vaše je 3, kar pomeni, da ste izjemno radostno bitje, ko ste zaljubljeni, obenem pa tudi zelo ranljivi. Zelo ste občutljivi na katerokoli obliko agresije, zato se hitro zaprete vase, predvsem kadar imate občutek, da partner zavrača vaše bistvo. Za vašega dragega Števila duše žal ne morem izračunati.

Partner se nahaja v osebnem letu pod vplivom števila 7, ki označuje čas čustvenega odmika, zato njegove morebitne potrebe po odmiku in času zase ne razumeti kot zavrnitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.