Odgovor - ŠIFRA: arii

Foto: Žurnal24
Sem s partnerjem, ker ga še vedno ljubim ali bolj iz navade? Kaj on čuti do mene? Bova skupaj še eno leto? Bo kaj z drugim, starejšim moškim?
Oglej si celoten članek

Kako bo z denarjem? Kako bo s študijem?

Pravico imate le do enega vprašanja.

Svetujem vam, preden se karkoli odločate storiti v vaši zvezi, da se temeljito pogovorite sami s seboj in si priznate, kaj sploh čutite do vašega partnerja. Nihče ne more to storiti namesto vas.

Vidim, da sta se v vajini zvezi oba oddaljila, ker ni prisotna komunikacija, odprtost, odkritost. V odnosu, ki ga imata, se nič več ne trudita, samo od sebe se pa ne bo prav nič popravilo. Če si to želita, bosta morala sprejeti kompromise ter se temeljito pogovoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.