Odgovor numerologinje – ŠIFRA: LIA.71

Foto: Žurnal24
Zakaj ne najdem srečne v ljubezni?
Oglej si celoten članek

V rojstnem datumu imate sicer prisoten karmični dolg 16/7, ki simbolizira ne preveč pošteno ravnanje z drugimi v preteklih življenjih. Ta karmični dolg ni tako zelo močan, da bi vas na vaši poti oviral do te mere, da ne bi našli sreče. Vaše Število duše, to je osebno število, ki opisuje srčne zadeve, je 8, kar pomeni, da se dobro počutite, kadar ste v nadrejenem položaju, obvladujete položaj in vam nihče ne nasprotuje.

Ne želim biti nesramna, ampak ko boste omilili svoje srce in ravnanje z drugimi, se bodo otoplili tudi odnosi z njimi. V nasprotnem primeru pa le nadaljujete z ravnanjem, ki vam je prineslo karmični dolg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.