Odgovor numerologinje - šifra: alivan

Foto: Žurnal24
Poslovno in finančno se nikakor ne morem dokončno usmeriti in izraziti. Ne vem, kaj je takega, da mi vedno izjalovi načrte.
Oglej si celoten članek

V svojih izračunih osebnih števil nimate prisotnega nobenega karmičnega dolga ali kakega posebnega razloga, ki bi vas oviral pri vaših načrtih. V Številu duše imate celo število 8, ki je srečno število za posel. Poglejte, jaz mislim, da razlog leži v vaši želji po popolnosti, v perfekcionizmu ter po eni strani želji, da bi bilo vse po "regelcih", po drugi strani pa včasih dajete vtis neodgovornosti. Od sebe zahtevate preveč in se določenih projektov ne lotite, če niste prepričani v njihov uspeh, okolica pa to dojema kot vašo lenost ter nezanesljivost ali neangažiranost. Zato vam morda tudi kdo ne priskoči na pomoč, pa sicer bi.

Sprostite se, nasmehnite se in sledite toku. Brez preračunljivosti, brez načrtovanja do onemoglosti, tudi če še ne veste vsega in tudi, če ne veste kako bo jutri. V sebi nosite veliko domiselnosti ter iznajdljivosti. Izkoristite to sebi v prid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.