Od zajčice do pasje oblikovalke

Foto: FameFlynet Holly Madison Foto: FameFlynet Holly Madison Foto: FameFlynet Holly Madison Foto: FameFlynet Holly Madison Foto: FameFlynet Holly Madison Foto: FameFlynet Holly Madison Foto: FameFlynet Holly Madison
Nekdanja ljubimka Hugha Hefnerja je odložila zajčji kostum in začela oblikovati pasje.
Oglej si celoten članek

Ameriška starleta, Playboyeva zajčica, nekdanje dekle Hugha Hefnerja in resničnostna zvezdnica Holly Madison, je v življenju počela že marsikaj, a vseeno preseneča, da se je lepotica tokrat oddaljila od sveta blišča in slave ter se posvetila štirinožnim kosmatincem. Holly je včeraj v Las Vegasu predstavila svojo linijo dodatkov za pse, ki jo je poimenovala Lucky Pet Products, in povedala, da so jo za novi posel navdihnile zapuščene živali: "Navdihnilo me je moje delo v zavetiščih in živali, ki niso imele te sreče, da bi med iskanjem na novi dom pristale nekje na varnem."

Dvaintridesetleta starleta, ki je Vegas še pred kratkim osvajala v vročem Peepshowu, pa s partnerjem Pasqualom Rotella, s katerim sta v zvezi devet mesecev, pričakuje svojega prvega otroka. Holly je nad tem seveda navdušena in se je med predstavitvijo njene nove linije za pse ves čas ponosno gladila po trebuščku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.