Oče onemogočil film o Amy

Foto: EPA
Foto: EPA
Oče pokojne pevke Amy Winehouse ne dovoli, da bi njeno glasbo uporabili v njenem biografskem filmu.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga lahko le sanja o vlogi Amy Winehouse v njenem biografskem filmu, saj iz te moke očitno ne bo kruha. Mitch Winehouse, ki ima avtorske pravice za hčerkino glasbo, namreč nima nobenega namena dovoliti objavo njene glasbe v filmu.

Novica o tem se je pojavila kmalu zatem, ko so prišle na plan govorice, da se njen nekdanji fant Reg Traviss dogovarja za produkcijo filma o preminuli pevki. "Težko bi naredili biografski film brez glasbe," je povedal Mitch, ki trenutno načrtuje objavo knjige o Amy. Denar od tega projekta bo namenil Fundaciji Amy Winehouse, dobrodelni organizaciji, ki so jo ustanovili po njeni smrti 23. julija letos.

Pevkin posmrtni album Lioness: Hidden treasures, izdan v začetku meseca, je trenutno sicer najbolj prodajani album v Veliki Britaniji, medtem ko je drugje po svetu med prvimi petimi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.