"Obseden sem bil z Eminemom"

Foto: Žurnal24 eminem
Robert Pattinson je razkril, da je bil v najstniških letih velik oboževalec Eminema in sanjal, da bo tudi sam postal raper.
Oglej si celoten članek

Britanski igralec Robert Pattinson, ki je znan predvsem po svoji vlogi v sagi Somrak, je bil kot najstnik obseden z Eminemom. "Obseden sem bil z Eminemom, ko sem bil mlajši. Ko je prišel na sceno, sem bil star približno 12 let in nadušen nad cedejem Slim Shady. Mislim, da je genij."

Poleg tega se je tudi sam preizkušal v rapanju in se pri tem tudi snemal. Tako je razkril, da ima "celo kolekcijo posnetkov sebe, kako rapam, od svojega 13. leta dalje. Želel sem si postati raper in imam na stotine posnetkov. Zelo so zabavni."

Vendar je priznal, da je večino rim pobral od drugih izvajalcev. "Vse so bile v smislu 'rastel sem na teh ulicah', kar je bila popolna farsa, saj sem dejansko živel v precej prijetni soseski Londona. Nič kaj geto!" je še dodal.

Kljub svojim najstniškim sanjam pa Robert ne načrtuje prehoda v glasbo. Vendar, če bi imel priložnost sodelovati z Eminemom, ne bi okleval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.