Oboževalci šokirani: Kaj se je zgodilo z njenim obrazom?

Foto: Profimedia Jennifer Lawrence Foto: Profimedia Jennifer Lawrence Foto: Profimedia Jennifer Lawrence
Slovi po svoji naravni lepoti.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia jennifer lawrence Jennifer Lawrence se je ta teden udeležila Diorjeve modne revije v Parizu. Kot vedno je bila urejena od glave do pet, a veliko več prahu kot njen modni stil je tokrat dvignil njen obraz.

33-letnico oboževalci ljubijo predvsem zato, ker je vedno dajala vtis naravnega in preprostega dekleta. Od tega imidža (glej levo) ni ostalo veliko. Njena koža je videti bolj gladka, njen obraz bolj poln. Si je igralka pri lepotnem kirurgu privoščila "injekcijo" preveč?

"Kaj se je zgodilo z njenim obrazom?" se je vprašal eden od njenih oboževalcev, nekdo drug pa je napisal, da bi bilo treba lepotne kirurge aretirati. "Preveč se je družila s Kardashianovimi," so se še pošalili igralkini fani. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:31 30. September 2023.

    matr vse te mladenke se bodo unicile...hm bodo pa moški se raje po starejših ozirali,saj marsikatera prekaša ta plasticni iznakaženi …

  • 17:52 30. September 2023.

    Plastična lutka!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.