Oboževalci opazili kokain, Kim pravi, da je sladkor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kim Kardashian je objavila fotografijo, na kateri se na mizi vidita dve sumljivi beli črtici.
Oglej si celoten članek

Objava je dvignila veliko prahu. Na Snapchatu in Twitterju je objavila fotografijo, na kateri sta bili vidni dve beli črtici. Hitro so se oglasili kritiki, ki so bili prepričani, da je na mizi starlete kokain. 

Kardashianova je črtici sprva pojasnila kot ostanke sladkarij, ki naj bi si jih privoščila z otrokoma. Njena razlaga dvomljivcev ni prepričala. 

Zvezdnica se je zato oglasila še enkrat, da bi zadevo dokončno razjasnila. "Miza je iz marmorja," je povedala in pojasnila, da sta beli črtici v resnici vzorec na mizi. "Dajte no. Ne počnem tega. Imam otroke. To ni moj življenjski slog. Mislim, da nikoli nisem bila taka," je zavrnila govorice o drogah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.