Obletnico poroke proslavil z golimi dekleti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ashton Kutcher in Demi Moore sta 24. septembra praznovala šesto obletnico svoje poroke, a slavje ni potekalo po načrtih. Medtem ko ga je Demi čakala doma, se je on zabaval po svoje.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je v javnosti pojavilo že malo morje govoric o Ashtonovih skokih čez plot, je zdaj v medije prišla nova zgodba divjega zvezdnika. Triintridesetletni igralec je po besedah priče šesto obletnico poroke z Demi proslavil tako, da se je v jacuzziju zabaval s štirimi golimi dekleti in steklenico vodke.

A to ni vse. Po mokrem in golem nazdravljanju naj bi se Ashton v družbi 23-letne Sare Leal odpravil v razkošni apartma hotela Hard Rock, kjer sta preživela strastno noč. Ta zgodba se ujema s pripovedjo Sarine prijateljice, ki je Ashtonov skok čez plot pred kratkim zaupala medijem. "Vsi so bili goli, tudi Ashton. Kasneje pa je zapustil zabavo in s Saro odšel v apartma, kjer sta seksala," je pojasnil fant ene izmed deklet, ki so tisti večer uživala v igralčevi družbi.

Ashtonov tiskovni predstavnik za zdaj še ni komentiral nobene od govoric o zvezdnikovem varanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.