Obleke, cenejše od 30 evrov

Foto: H&M obleka Foto: H&M H&M, 19,95 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 19,95 EUR Foto: H&M H&M, 24,95 EUR Foto: Mango Mango, 29,99 EUR Foto: Mango Mango, 19,99 EUR Foto: New Yorker New Yorke, 24,95 EUR Foto: Ann Christine Ann Christine, 16,95 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 19 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 19,95 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 25,99 EUR
Če želite osvežiti garderobo, ni potrebno globoko seči v žep. Uspelo vam bo z lahkotno obleko, s katero lahko ustvarite več kombinacij.
Oglej si celoten članek

Lahkotna obleka je zelo zaželen modni kos, poleg tega pa lahko z njo ustvarite veliko različnih kombinacij. Piko na i ji boste dodali s tankim usnjenim pasom s kovinskimi poudarki. Za dnevni videz jo lahko kombinirate tudi z balerinkami ali nizkimi sandali in jakno iz džinsa ali pleteno jopo. Za večerne priložnosti izberite čevlje s platformo in opazno, bogato ogrlico, ogrnite se z blazerjem.

Če si boste privoščili le eno in če radi sledite modnim trendom, izberite takšno z živahnim potiskom – letos so v ospredju tropski motivi. Tiste, ki prisegate na klasiko, pa črno obleko zamenjajte za takšno v svetlem pastelnem odtenku.

Deset poceni oblek smo zbrali v galeriji. Vse so cenejše od 30 evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.