Obdelali sta me dve pohotnici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ob devetih mi je zazvonil telefon in me spravil v slabo voljo. Po norem večeru z lepotičko Anito, se mi ni dalo ubadati z ničemer razen s spanjem, a sem vseeno segel po slušalki. V trenutku sem bil buden.
Oglej si celoten članek

Bila je ona pa čeprav sva se zmenila, da je bil najin vroč večer le divja avantura in nič drugega. Tako je želela ona, meni pa je bilo tudi prav. "Oj lepotec! Si že pokonci?" Seveda sem bil. Ob takšnem zapeljivem glasu bi si ga še na roke vrgel. Obujala je prejšnji večer in mi dala vedeti, da ji je bilo všeč. Potem je pričela opisovati, kaj počne. Ležala je v postelji v svoji mali garsonjeri, se prebujala s soncem in tuhtala, zakaj je šla gola spat. Z roko je segla k tamali, si jo pobožala in pristavila, kako zelo me pogreša. Sedaj je bil pokonci tudi moj mali vrag, ki je želel poleteti k njej. Zapeljivo je vzdihovala v slušalko in me na koncu vendarle povabila k sebi.

"Tako zelo potrebna sem! Aja, da ne pozabim … Ajša je prespala pri meni." Izbuljil sem oči. "Še vedno leži poleg mene. Hm, tudi ona je gola …" Počil sem slušalko na svoje mesto, skočil pokonci in se hudoval nad trdim tičem, zaradi katerega nisem mogel zapeti kavbojk. Zadevo sem rešil pod prho in s tem poskrbel še za to, da bi ob pogledu na dve goli lepotici vzdržal nekoliko dlje. Ubogi avto je prisopihal do njenega bloka v nekaj minutah. Pognal sem se v dvigalo, nato pa skoraj vdrl v njeno stanovanje. Zaklenil sem vrata za seboj, se sezul in poln pričakovanja vstopil v njeno sobo. Tam sta bili, resnično kot je opisala, dve goli lepotički, se božali po joških in čakali name. Človek bi pomislil, da sanjam, a k sreči sem vedel, da sta dovolj utrgani za kaj takšnega.

Slekel sem si majico, odpel nekaj gumbov na hlačah in se pognal mednju. Do konca sta me slekli sami in si postregli s težko pričakovanim zajtrkom. Obe sta nagnetli pri znova trdem tiču in si ga izmenjaje rinili v usta. Ne glede, da je bilo prejšnji večer divje, pa je bilo to nekaj povsem drugega.
Naslonjen na komolce sem se naslajal ob pogledu na lepotički, ki mi sesata tiča. Obe blondinki, ena z nekoliko večjimi joški, a obe lepi kot le kaj. Anitine modre oči so se zapičile vame in počasi se je pričela plaziti proti meni kot najbolj nevarna mačka na svetu. Z jezikom mi je prešla preko prsnega koša, nato pa se prisesala na moje ustnice. Njen jezik je divje migetal, se zapletal z mojim, moje roke so planile po njenih jedrih joških, Ajša pa si je medtem povsem prilastila mojega tiča. Goltala ga je povsem do korena, me stiskala za mošnjo, da mi je lešnike vleklo v trebuh, nato pa ga za hip zapustila in se zalizala z Anitino vrelo mucko. Anita je pričela sladko ječati, mi kremplje zarila v ramena in se pričela zibati v bokih. Ajša se je z rokami oprijela Anitinih napetih ritnic in jo pričela vleči nazaj.

Vodila jo je nad mojega korenjaka in ko je bila tik pred ciljem, še enkrat krepko zarinila jezik v vročo muco, nato pa pustila, da se je ta napolnila s trdim tičem pod seboj. V hipu je imela v sebi celega, meni pa je v mednožju dobesedno gorelo od vročične muce. Ajša je še vedno jezikala okoli polne češpljice, zdaj po njej, zdaj po steblu prodirajočega tiča, nato pa prišla bližje k nama, naju opazovala in se intenzivno samozadovoljevala. Njeni prsti so švigali v malo pobrito potrebnico, jaz pa sem z eno roko segal po njenih joških, z drugo pa držal za Anitino stegno.

Mislil sem, da bo vsak hip prišla na meni, a se je nenadoma umaknila in naredila prostor svoji pohotni prijateljici. Še preden sem uspel vse skupaj dojeti, je na mojem korenjaku že sedela nova češpljica. Še bolj vroča in še bolj tesna. Tako močno ga je objela z njo, da enostavno nisem zdržal prav dolgo njenega naskakovanja in tresenja ljubkih joškic v svojih razprtih dlaneh. Prišlo mi je tako, kot si je želela. Na polno in v njo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.