Obdelala sem pohotnega sodelavca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Orientacijski pohod po Pohorju, iskanje izgubljenega zaklada in divja vožnja s sanmi na tračnicah speljanih preko celotnega hriba, ki pozimi gosti smučarje in smučarke, ni bilo nič v primerjavi z norim večerom in nočjo v hotelski sobi.
Oglej si celoten članek

Privoščili smo si dobro večerjo in kar nekaj žlahtne kapljice, nato pa v zaključnem govoru prisluhnili organizatorju našega druženja. Bivši sošolci smo se zbirali vsako leto, letos pa smo se prvikrat odločili za nekaj še bolj konkretnega. Prespali smo v hotelu in da bi bilo še bolj zanimivo, smo žrebali pare za nastanitev. Bilo je kar nekaj izredno zabavnih parov, moj pa je bil izbran s skrajno premišljeno in žreb ni imel kaj dosti opraviti s tem. Izbrala sem si Andraža, ki je že sicer nič kolikokrat pristal na mojem jedilniku tudi med letom, saj sva živela povsem blizu.

Vedno je bil bolj zadržan zaradi svoje žene, jaz pa sem iskala zabavo in tokrat tudi prišla na svoj račun. Po večerji smo se porazgubili po sobah. Za nekaj minut sva se šla na balkon nadihat svežega zraka in že tam so njegove dlani pristale na mojih joških, kasneje pa mi je s prsti že silil tudi za spodnjice. Kazal mi je s prstom proti gozdu, kjer smo se tisti dan potikali, medtem pa že vlekel vstran moje hlačke in mi med noge rinil svojega trdega korenjaka. Hitro ga je imel pokonci kadar sva prišla skupaj. Povsem nedolžno sem se razgledovala po okolici, ko mi je on že napolnil češpljico s svojim neučakanim tičem. S prsti sem se oklenila ograje pred seboj in ga vprašala, ali ne bi raje počakal, da prideva vsaj do sobe. "Ne," mi je odgovoril. In to mi je bilo všeč.

Vseeno pa sva bila kmalu prisiljena v umik, saj sta iz sosednje sobe na balkon prisopihala dva precej nadelana kolega in naju pričela nekaj spraševati. Bilo je pretemno, da bi videla, kaj počneva, a sva se vseeno raje pobrala noter. Pred skokom v posteljo sva si privoščila prho in se obdelovala tudi tam. Ves čas sem milila njegovega korenjaka, se igrala z njim in mu ga na koncu pod slapom vode tudi ustno obdelala. Na koncu je brizgalo iz njega, kakor iz prhe. K sreči mimo mojega obraza, a vseeno na moje prsi, katere mi je potem celo sam namilil in izpral. Skok v posteljo je potrdil moje sume. Precej nadležno je zaškripalo in dalo vedeti, da je pred nama tam spalo že kar nekaj ljudi. Bog ve, koliko se jih je dalo dol. Bila sem pohotna kot le kaj. Že na balkonu sem ostala nepotešena in zato ni bilo nič čudnega, da sem odejo vrgla na tla in ga povabila s postelje.

Takoj je bil pri meni s svojim ves čas trdim tičem in mi že razmikal dolge noge, ki so mu končno povsem odkrile pogled na mojo ljubko pobrito princesko. Deležna je bila kar nekaj njegovega ljubkovanja in pohval, toda jaz sem si želela le tiste trde reči med njegovimi nogami. Potegnila sem ga nase, mu jezik porinila v usta, z roko segla po nabreklem tiču in si ga nastavila pred češpljico. Dovolj je bilo, da je le še nekoliko sunil naprej in me napolnil z radostjo. Z nogami sem se ga pošteno oklenila in suvala z boki proti njemu. Kaj kmalu nama je postalo preveč neudobno na trdih tleh, zato sva se domislila rešitve. Ob mali mizici je stal stol, na katerega je sedel in me s tičem v roki sprejel v svoje naročje. Močno razkoračena sem mu sedla nanj in globoko zavzdihnila. Bilo je čudovito in počela sem z njim, kar me je bila volja.

Za njegovim hrbtom je bilo na steni ogledalo, v katerem sem v medli svetlobi opazovala svoj pohoten izraz na obrazu. Bilo je nekaj zares posebnega. Stiskal me je za ritnici in ves čas hvalil mojo seksi postavo, ter obžaloval, da doma ne moreva tega početi pogosteje. Saj bi lahko, pa je tako pretirano boječ, po drugi strani pa tudi vem, da mu njegova žena ni ravno najbolj zvesta, a mu tega ne morem povedati, ker gre za nekega mojega kolega. Pozabila sem na te reči in se raje predala trenutku, ki me je tako razveseljeval. Mojo ritko si je želel imeti pred seboj in rade volje sem vstala in mu ponudila lep razgled na mojo napeto zadnjo plat. Navdušen je planil po meni, me grabil za joški, jaz pa sem grabila za stol pred seboj in lovila ravnotežje med njegovim nabijanjem in orgazmom, ki mi je v trenutku omehčal kolena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.