Obdelal je svojo gospodarico

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lili je štela 42 pomladi, bila je srečno ločena in je v spretnem manevru pred leti med ločitvijo možu izmaknila tudi veliko hišo. Veliko je dala na osebni izgled, bila vedno urejena in se močno obremenjevala s tehtnico.
Oglej si celoten članek

Nič niso zalegle pohvale prijateljic in prijateljev, da je prava seks bomba. Redno je hodila na aerobiko, pazila na prehrano in sukala svoje velike, modre oči za precej mlajšimi tipi. Hiša je bila zanjo prevelika, zato je sklenila je oddati prvo nadstropje. Zdelo se ji je fino, da lahko postavlja pogoje, zato je v oglas zapisala, da odda stanovanje mlajšemu in samskemu moškemu. Zaželeno, da je nekadilec, ni pa nujno. Bo pač hodil kadit na balkon. Po nekaj nesprejemljivih kandidatih je končno naletela na pravega. Bil je mlad, postaven športnik, ki je potreboval stanovanje za eno leto, kolikor naj bi ostal v mestnem klubu. Hitro sta se pogodila in Lili je imela potem vsakdanjo težavo, kako se mu približati. Zdelo se ji je, da je nekajkrat pogledal njene prsi in si domišljala, da zija tudi za njo v zadnjico, ko odhaja od njega. Ni pa vedela, da mladenič vsak večer sanjari, kako jo obdeluje v svoji novi postelji. Bil je samski in niti ni želel resne zveze.

Ko je to nekega večera, ob kozarcu vina, izvlekla iz njega, je njun odnos dobil povsem novo dimenzijo. Svoje seksi noge mu je še bolj nastavljala na ogled, se oblačila povsem neprimerno svojim letom, a kaj, ko njeno telo in duh nikakor nista kazala pravih let. Potem sta hitro zajadrala v intimo. Ko je prvič položil svoje dlani na njeno zadnjico, je menil, da se mu sanja. Izpolnjevale so se mu največje želje. V postelji ga je mečkala pohotna gospa zavidljivega izgleda, mu odpenjala zadrgo in mu jasno opisovala, kaj vse bo počela z njim. Prav nič mu ni bilo potrebno storiti. Vse je naredila sama, strašansko potrebna in izkušena.

Ko mu je tiča pred letom in pol obdelala bivša punca Sanja, je ob njunem razhodu pomislil le na to, da takšnega fafanja ne bo nikoli več deležen. Zdaj je uvidel, da prave reči sploh še ni spoznal. Tako kot ga je v roki držala Lili, ga občudujoče opazovala in ga brez vsakega hitenja oblizovala, prav počasi sesala nabreklo glavico in se pogovarjala z njim ... Bilo je nekaj neverjetnega. Naj si je še tako želel sleči lepo damo, jo zgrabiti za seksi rito, se z obrazom potopiti med njena stegna in polizati njeno češpljo, je kapituliral na prvi stopnji. Ni se mogel več upirati neverjetnemu navalu užitka, ki je šinil po njegovem telesu in sprostil enormne količine energije in zalogo bele lave, ki je brizgnila iz njegovega tiča, ter za las zgrešila našobljene ustnice lepe Lili.

Zadihan je ležal na hrbtu in opazoval nasmejano gospodarico, kako se vzpenja nad njim in si počasi slači spodnje perilo, kot bi čakala, da pride k sebi. Iztegnil je roke proti njej in jih položil na njene prsi. Uh, kako si je to želel že prvi dan, ko jo je videl. Zdaj so se mu vse želje uresničevale druga za drugo in nekatere celo prej preden si jih je uspel zaželeti. Razkoračila se je nad njim, da je lahko videl njeno povsem gladko češpljo. Naslonila jo je ob vrh stoječega korenjaka in ga nežno masirala z njo. Vedela je, da je še preveč občutljiv, da bi ga naskočila, za takšno igračkanje pa je bil ravno pravi. Občudoval je njeno lepo telo in se čudil, kako ji uspeva ostati v takšni formi, potem pa odprtih ust pospremil seksi gospodarico, ko mu je pričela obračati hrbet. Z rokami je spolzela po njegovih nogah vse do gležnjev in zadnjico napela proti njegovemu obrazu. Končno je lahko zalizal njeno češpljo, objel njeno zadnjico in prisluhnil njenemu angelskemu glasu, ko je vzdihovala in ga vzpodbujala, naj le tako nadaljuje. Ko je za hip prenehal, je zlezla še nekoliko naprej, zdaj zadnjico pošteno naperila k višku, da se ji je mokra češplja voljno razprla in je med razširjenimi ritnicami ugledal tudi njeno tesnejšo sosedo. Z rokami je segla nazaj, prste potisnila med ritnici in jih še močneje potegnila narazen.
"Mmm, ljubček, ko boš pripravljen ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.