Občinstvo zgroženo nad posnetki iz filma (Ne)profesionalec

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Televizijski voditelj televizijskim gledalcem ni smel pokazati prizorov iz filma (Ne)profesionalec, je pa kratek izsek iz filma pokazal občinstvu v studiu. Takšni so bili odzivi.
Oglej si celoten članek

Jimmy Kimmel Show je že vrsto let med najbolj priljubljenimi oddajami v ZDA. Pred kratkim pa se je oddaja povzdignila na povsem novo raven, saj je v njej nastopil igralec Sacha Baron Cohen, ki je prvič po 12 letih obiskal Jimmyja Kimmela in je njegovemu občinstvu predstavil svoj novi projekt – noro akcijsko komedijo (Ne)profesionalec (Grimsby), v kateri igra ob britanskem zvezdniku Marku Strongu.

Foto: Žurnal24 grimsby

Ob tej priložnosti so prikazali ekskluziven in niti najmanj nedolžen prizor iz prihajajočega filmskega hita. Prizora zaradi eksplicitnosti niso smeli prikazati na televiziji med prenosom v živo, zato so se odločili za naslednjo rešitev: predvajali so ga samo za občinstvo v studiu, kamera pa je medtem lovila njihove odzive.
 
Odzive lahko vidite TUKAJ. Film v naše kinematografe pride 25. februarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:58 23. Februar 2016.

    Babe se lahko tkole smejijo samo na dolgo klobaso !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.