Obamo po nesreči osumili posilstva

Petek, 13. Ne, ni šlo za neslano šalo, temveč za napako. Večernim novicam TV postaje Fox 5 San Diego se je pripetila neljuba napaka, ko so pri poročanju o osumljencu spolnega napada objavili fotografijo ameriškega predsednika Baracka Obama.
Oglej si celoten članek

Ob 22.04 na petek, 13. februarja,  je uredništvo novic TV postaje Fox 5 San Diego presenetil neprijeten pripeljaj. "V primeru spolnega napada na Državni univerzi v San Diegu ne bodo sprožili sodnega postopka zoper edinega osumljenca," je poročala voditeljica večernih poročil Kathleen Bade, medtem ko se je na ekranu prikazala fotografija ameriškega predsednika Baracka Obame, pod njo pa napis "Ne bodo sprožili sodnega postopka“.

V uredništvu so napako nemudoma opazili, gledalci pa so v Obamovo fotografijo lahko strmeli pet sekund. "Zgodila se je nesreča, nikakor se to ni zgodilo nalašč,“ je pojasnil Mike Willie, urednik poročil.

Za napako se je ekipa gledalcem opravičila dva dni pozneje, v nedeljo, prav tako v večernih poročilih. "Za vas imamo tudi opravičilo. V petek ob 10. uri zvečer smo nehote objavili fotografijo predsednika Obame medtem, ko smo poročali o lokalni zgodbi. Napako resnično obžalujemo,“ je opravičilo prebrala Misha DiBono, opravičili pa so se tudi na spletni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.