Ob teh tragičnih izgubah Zvezdani želimo veliko moči

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Dve izgubi v zelo kratkem času, ni ji lahko …
Oglej si celoten članek

Igralka Zvezdana Mlakar žaluje, v kratkem sta jo namreč prizadeli kar dve izgubi. Pred dvema dnevoma se je poslovila od prijatelja Zorana, včeraj pa je na Facebooku sporočila novo izgubo.

"Nova smrt. Zdaj je odšel naš dedek. In se dvigujejo spomini in življenje se ustavi v trenutku minljivosti. Praznina. Premislek. Preboj. Zbogom, Dragoslav," je zapisala.

Pred dvema dnevoma pa je izgubila prijatelja Zorana, ki je bil partner njej dragi osebi. "Dragi moj Zoran, adijo tja za mavrico! Dolgo je tega, odkar sem te spoznala. Zadnjih 10 let pa čisto od blizu. Prišel si in rodila se je ljubezen med teboj in meni drago osebo, ganljiva sta bila skupaj, tak zgled sta bila vsem, ki mislijo, da v zrelih letih nimajo šanse za novo zgodbo," je sporočila.

Očitno so si bili zelo blizu, saj je pri njima na vikendu napisala svojo prvo knjigo. "Ko je tvoja draga odšla s tega sveta, sem bila priča zgodbi, ki je bila tako neskončno nečloveška, da še zdaj ne morem verjeti, da je bila resnična. Zaradi tega, kar se je dogajalo tebi, sem podvomila o človečnost in danes nisem več tako zelo prepričana, da je vsako zlo mogoče premagati. Vsaj v enem življenju ne. Slepa pogoltnost na drugi strani tvoje zgodbe je epska, tista, ki ni tlačila samo tebe, temveč tlači človeštvo in ves svet še naprej. Požrli se bomo med seboj zaradi IMETI. Tebi je (pogoltnost) vzela življenje. Tebi je vzela dostojanstvo, kruh in streho nad glavo. Drobtinice na koncu so kaplje na tvoj grob," je razkrila spletnim prijateljem in objavila prelepo fotografijo.

A dodala je še, da ima sama čisto vest: "Jaz imam čisto vest, pomagala sem ti in ti stala ob strani do konca. Samo eno mi je žal, da si nisem vzela časa, da bi posnela tvoje neverjetne, svetovljanske zgodbe, zgodbe o nekih drugih časih, polne črnogorske širine in 'bonvivanstva', vizij in smelih, norih načrtov. Zbogom Zoran, bilo mi je v čast!"

Igralko sicer trenutno lahko spremljamo v novi seriji Hiša ljubezni. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.