Ob teh fotkah boste pozabili celo na koronavirus

Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor Foto: Profimedia Belle Bunnie Amor
Ste že slišali za Bello Bunnie Amor? Po teh fotografijah vam zagotovo še dolgo ne bo ušla iz spomina …
Oglej si celoten članek

Bella Bunnie Amor je brhka blondinka iz Floride, ki jo med zvezde izstrelilo snemanje za revijo Playboy leta 2013. Danes je Bella ena izmed najbolj iskanih modelov na svetu, še posebno nore so nanjo moške revije. Le zakaj? Leta 2019 je bila v Afriki celo izbrana za Playboyevo dekle dekade. 

Bella je tokrat svoje obline na ogled postavila v mini črnem bikiniju in se čutno poigrala z odvezovanjem zgornjega dela kopalk. Ob teh foto prizorih boste gotovo pozabili na vse skrbi, a kljub vsemu vznemirjenju ne pozabite natakniti zaščitne opreme. Maske, seveda. 

Malce sprostitve si privoščite z ogledom vroče galerije ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:37 1. November 2020.

    a po ta novem se že o profesionalnih prostitutkah članke piše?

  • 20:21 1. November 2020.

    Telo deluje nekam neutrjeno.

  • 19:07 1. November 2020.

    Super bejba,samo nič se ne vidi...kje te živimo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.