Ob pogledu na to znano Slovenko v kopalkah se vam bo zvrtelo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pokazala je svoje lepe obline.
Oglej si celoten članek

Anja Jenko, hči nekdanjega politika in podjetnika Janka Jenka, je na Instagramu objavila fotografije v kopalkah, ob katerih bo marsikomu zastal dih. 32-letnica, ki na fotografijah kar žari, je pozirala na luksuzni jahti nekje ob hrvaški obali, ob skoku v turkizno morje pa je celo snela zgornji del kopalk.

Zavidanja vredne postave pa ne gre pripisati telovadbi, saj je Anja v preteklosti za Žurnal24 povedala, da je ne mara. Za svoje telo skrbi tako, da se zdravo prehranjuje in se poslužuje raznih lepotnih tretmajev, ki njeni koži ohranjajo mladostni videz. 

V preteklosti je tako povedala, da vsake tri mesece hodi na botoks. “Botoks preventivno uporabljam vsake tri mesece, kot preventivo proti staranju, a le minimalne količine na čelu. Za napeto kožo poskrbi nekirurški lifting z nitkami, v ustnicah pa imam hialuron, ki so mi ga nazadnje vbrizgali pred enim letom,” je povedala. 

Da je videti kot iz škatlice, dva meseca pred poletjem vsak dan hodi na tri lepotne postopke, ki so alternativa liposukciji, zmanjšajo celulit in izboljšajo mišični tonus. Anja si je v preteklosti kirurško popravila tudi nos in prsi.

Za lepotico je aprila minilo eno leto, odkar se je razšla z razvpitim Mariem Pejčićem, ki je leta 2017 oropal tri bančne poslovalnice. Pejčić jo je zasnubil pred tremi leti, na njen 29. rojstni dan, v luksuznem dvorcu v Italiji. Septembra tisto leto sta načrtovala tudi poroko, a do nje ni nikoli prišlo. Paru se je v razmerju rodil sin Liam.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:12 8. Julij 2024.

    Od plastike se najbrž še ni nobenemu zvrtelo, prej od vsot denarja, ki jih zmeče stran. Na starost, če jo …

  • 07:35 8. Julij 2024.

    Sploh se mi ne vrti,ker mi ni lepa!

  • 21:42 7. Julij 2024.

    Pa kaj je danes tem, "samozavetsnim" ženskam? Ali jih res internet čisto prvzel ni pokvaril nihov um? Ženska kot taka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.