Ob dotikih po teh skrivnih erogenih conah boste zapredli kot mačka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ste vedeli zanje?
Oglej si celoten članek

Dotiki po teh erogenih conah sprožijo valove užitka, kot jih še niste občutili!

LASIŠČE

Lasišče s polno živčnimi končiči je ena najbolj neznanih erogenih con. Naj vam partner s konicami prstov nežno masira lasišče, vi pa se prepustite užitkom.

ZAPESTJA

Tukaj se redko dotikamo. So na poti do intimnejših predelov telesa, tako da tudi to pripomore k razburjenju. S prstom lahko rahlo krožite po zapestjih.

KOLENA

Gre za predel za kolenom, tik ob pregibu noge, kjer je koža nekoliko mehkejša. To je tudi kraj, ki se ga drugi le redko dotaknejo, kar pomeni, da ob dotiku tam občutimo rahel naval navdušenja. Poleg tega je tam veliko živcev, kar pomeni, da gre za izjemno občutljivo področje. 

PRSTI NA NOGAH

Mnogi ljudje se izogibajo dotikanju svojih stopal, vendar prsti na nogah niso samo za ljudi s fetiši, ampak so pravzaprav lahko izjemno vroča točka za začetek predigre.

Čeprav so nekateri žgečkljivi že ob najmanjšem dotiku, mnogi uživajo, če jim prste na nogah ližejo, sesajo ali božajo.

TREBUH

Trebuh je blizu vaše glavne erogene cone, zato je lahko občutek pričakovanja izjemno vznemirljiv. Trebuh je dobro mesto tudi za igranje s temperaturo. Poskusite nekaj hladnega ali toplega držati v ustih in nato poljubiti partnerjev trebuh, piše 24sata.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.