O ženi nemškega nogometaša: Več gub na trebuhu kot na obrazu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako se brani Cathy Hummels.
Oglej si celoten članek

Žena nemškega nogometnega zvezdnika Matsa Hummelsa, Cathy, s skorajda vsako objavo na Instagramu zaradi svoje suhe postave dvigne veliko prahu. 33-letna mamica mora pogostokrat poslušati žaljive kritike. Ob posnetku Cathy v kopalkah je pred kratkim nekdo zapisal, da ima več gub na trebuhu kot na obrazu.


Cathy se je na komentar odzvala z besedami: "Ja, res imam več gub na trebuhu kot na obrazu. Hvala Ludwig, za ta prelep spomin na nosečnost in hvala za najboljšega sina na svetu.“

Odličen komentar, s katerim pa ni prepričala vseh sledilcev ... "Te gube niso od nosečnosti. Krasno, da za gube, ki so nastale s stradanjem, kriviš otroka.“

Nekateri so voditeljici svetovali, da bodo gube izginile, če se bo zredila, in da bo z nekaj kilogrami več na bokih videti lepša in bolj zdrava. A Cathy nima le kritikov. "Zakaj se braniš? Ni ti tega treba. Vsi, ki te kritizirajo, ti zavidajo življenje,“ pravi ena od njenih sledilk.

Da je Cathy tako pogosto tarča napadov, je nerazumljivo, saj lepotica s svojimi objavami kljubuje popolnosti, ki jo družba in mediji, še zlasti pa oglaševalci, vsiljujejo ženskam. 33-letnica zato objavlja fotografije, ki so neobdelane in brez filtra, česar pa nekateri očitno ne cenijo. 

Tistim, ki pa se iskreno bojijo za njeno zdravje, pa Cathy sporoča, da se počuti odlično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.