Nuška je noseča

Foto: Žurnal24 Pevka se veseli nove vloge. (Foto: IFP)
Nuška Drašček je v veselem pričakovanju. Jeseni se jima bo z možem pridružil prvorojenec.
Oglej si celoten članek

Pevka Nuška Drašček, ki je skoraj leto dni poročena z Mihom Rojkom, se je razveselila vesele novice. Noseča je dobre štiri mesece, naraščaj pa pričakuje jeseni. Nosečnost ni bila presenečenje, saj sta jo z možem načrtovala, je povedala za Story.

Spola otroka še ne vesta, s tem pa se tudi ne obremenjujeta. Pravita, da je najpomembnejše, da je otrok zdrav.

Tudi Nuška je imela, tako kot vse ostale nosečnice, v prvih mesecih jutranjo slabost, ki pa je pri njej trajala ves dan. Takrat ji hrana ni preveč teknila, zdaj pa je že spremenila svoje prehrambene navade. Ena največjih je ta, da zapriseženi mesojedki zrezki sploh ne dišijo več.

Z možem se veselita prvorojenca, nakupila pa sta že več osnovnih potrebščin za otroka, je še razkrila. O porodu še ne razmišlja, prav tako ne o morebitnih alternativnih metodah pri rojstvu otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.