Nuša Lesar pristala v bolnišnici

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Voditeljica Sveta na Kanalu A Nuša P. Lesar je morala v bolnišnico na infuzijo.
Oglej si celoten članek

Lepa voditeljica informativne oddaje Sveta na Kanalu A Nuša P. Lesar je morala tik pred Promenado, žurom, ki ga vsako leto prireja POP TV in ki ga je letos povezovala, v bolnišnico. Kot nam je razložila, jo je položila viroza.

"Res je, nekaj ur pred Promenado me je napadla viroza, a nič takšnega česar ne bi doživela že kdaj prej. Verjetno še zdaleč nisem edina, ki je kdaj službene obveznosti opravila, kljub ne najboljši kondiciji. Na dogodek sem bila dobro pripravljena, ravno zato sem se počutila dovolj suvereno, da Promenado tudi povezujem. Pred dogodkom sem se posvetovala tudi z zdravnico, ki bi jo ubogala, če bi mi vodenje programa odsvetovala. Res je tudi, da sem bila povabila k sodelovanju zelo vesela in priložnosti nisem želela izpustiti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.