Nuša Lesar o govoricah, da se ločuje

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Nuša Lesar se je za Žurnal24 odzvala na govorice, da se ločuje.
Oglej si celoten članek

Svet24 poroča, da naj bi se v zakonu voditeljice informativne oddaje Svet na Kanalu A, Nuše P. Lesar, pojavile težave. To naj bi razkrili "dobro obveščeni viri blizu voditeljice“.

Lepa televizijka je v zakonski jarem s Sebastjanom Pogorelcem skočila pred dobrim letom, kriza pa naj bi se pojavila, ko je bil umorjen Sebastjanov oče. Zakoncema, tako omenjeni medij, naj bi terapevt zato svetoval selitev iz Ribnice v Ljubljano, kar je Nušo razveselilo, njen soprog pa o tem menda ni želel slišati nič.

Nuša prosi za razumevanje

Nušo smo vprašali, ali govorice o ločitvi držijo, a na naše vprašanje ni podala neposrednega odgovora. "Zavidam tistim, ki imajo v dolgoletnih zvezah le srečne dneve. Midva sva imela veliko takšnih, žal pa pridejo tudi malo manj lepi. Prosim za razumevanje, saj bova najine zasebne stvari reševala v krogu družine,“ je povedala za naš portal.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:49 14. Februar 2016.

    A bi moral vedeti , kdo je ta Nuša Lesar ?

  • 10:12 11. Februar 2016.

    kjer je dim je tudi ogenj.

  • 14:53 6. Februar 2016.

    Prošnja zavrnjena. Je pač javna oseba. In tako kot ona pljuva po vseh in vsakomur, tako bo tudi ona na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.