NuMeRoSKoP za teden od 9. 6. do 15. 5. 2016

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Ukrotimo svoj Ego!
Oglej si celoten članek

V tem tednu se bomo bolj zavedali svojih hrepenenj in želja. Opazujm,o česa si želimo, in poskusimo razumeti, zakaj. Kaj je tisto, kar pogrešamo v življenju? Ne iščimo potešitve v drugih, temveč iščimo notranjo moč v sebi.

Osebe, ki rade dominirajo, bodo v tem času nekoliko bolj naporne. Sedaj je pravi čas, da se postavite za sebe. Bodite prijazni, a nepopustljivi, ko postavljate svoje meje. Dovolj ste stari in odrasli, da veste kaj hočete - in česa ne.

Pometimo pred svojim pragom.

Število življenjske poti 1
Opazujte svoje odnose. Kateri odnosi so tisti, za katere bi dejali, da so ključni v vašem življenju? Obstajajo osebe, s katerimi se družite zgolj iz koristi ali ugodja?

Število življenjske poti 2
Okrepite svojo notranjo moč. Prav nikomur niste dolžni 'polagati računov'. Zavedajte se svoje lastne pravice do odločitve. Ne čakajte na privolitev druge osebe.

Število življenjske poti 3
Nekaj več vztrajnosti bo potrebno. Pomembno je, da vsake besede ne vzamete kot napad, temveč preprosto počakajte, da se situacija umiri in razjasni.

Število življenjske poti 4
Spremenili boste svoj pogled na neko osebo ali situacijo. Naj vas preteklost ne zavede. Ljudje se spreminjamo. Pri komu ste spregledali spremembe? Ne zaupajte preveč.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo določala vaše počutje. Uporabite jih za raziskovanje sebe. Kdo ste v odnosu do drugih ljudi? Kakšen partner ste? Zagotovo doprinesete veliko.

Število življenjske poti 6
Idealen čas za osebnostno rast. Obenem tudi obdobje, ko prenehamo verjeti v pravljice in se zdi, da nam je koprena padla z oči. Raziskujte. Iščite Resnico.

Število življenjske poti 7
Bolj podjetno in energično se boste soočali z vsakdanjimi izzivi. Naj vas ne zavede sladka omama: ''ker imam prav''. Delite svojo modrost; ne vsiljujte svoje znanje.

Število življenjske poti 8
Sprejmite lepo energijo ter zdravljenje. Spustite pričakovanja in se odprite čudežem. Sedaj ni čas, da bi bili aktivni. Sedaj je čas, da imate preprosto sebe radi.

Število življenjske poti 9
Eni izmed redkih ste, pred katerimi se odpirajo nova vrata. Prepričajte se, da vas vodi srce in ne Ego. Ne delujte iz potrebe; temveč preprosto iz Ljubezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.