NuMeRoSkOp za teden od 31. 3. do 6. 4. 2014

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Prejšnji teden je bil razgiban – prehod v april ne bo nič drugačen. Iz nagajivosti se bomo premaknili v stanje zavedanja.
Oglej si celoten članek

Kakšno je naše življenje? Počutje? Upam, da smo našli mir v življenju in da ne mečemo puške v koruzo. Princeska na zrnu graha ni več v modi.

Število življenjske poti 1
Na tapeti bodo odnosi. Kdaj se odmaknete, se obrnete stran, ko vam nekaj ni pogodu? Pripravite se na korenite spremembe. Prevzemajte odgovornost. Možen je začetek nove zveze.
 
Število življenjske poti 2
Resnica je Resnica, pred njo ni mogoče ubežati. Torej, ne skrivajte se in ne izmikajte se več. Kar je res, je res – sprejmite tudi dejstva, ki si jih že nekaj časa ne priznate. Vse bo v redu.
 
Število življenjske poti 3
Pravijo, da so uspešni ljudje prevaranti, govorijo, da je denar umazan itd. Kako pa je Vaše mnenje? Dovolite, da to vpliva na vaše dojemanje uspešnosti? Se čudite, da počasi napredujete?
 
Število življenjske poti 4
Zaključite. Določena situacija je res dosegla svoj namen. Dovolj je bilo. Pred vami je še veliko lepega in prosim, začnite se ubadati z novimi projekti, ki obetajo nekaj dobrega.
 
Število življenjske poti 5
Hrepeneli boste po nečem novem, drugačnem … Ali je to le beg pred ustaljeno rutino in nečem, kar bi raje pometli pod predpražnik, pa si le odgovorite, preden se preveč zapletete.
 
Število življenjske poti 6
Znova se boste soočali z izzivi na področju odnosov, tokrat se posvetite svojemu odnosu do sebe. Kako ravnate s seboj, kako je vaše mnenje, zaupate vase? Kako ste? Kdo ste?
 
Število življenjske poti 7
Ustvarjajte, a ne na račun tuje sreče. Pomembno je, da ste nekoliko bolj obzirni v teh dneh, ki bodo nihajoči za vašo okolico in vas. Pretehtajte, preden izrečete določeno obljubo.
 
Število življenjske poti 8
Polagajmo temelje – a naj bodo trdni. Vaš pogled na svet in na vas same se spreminja. Kako bi radi oblikovali svojo realnost in sedanjost? Kaj ustvarjate? Merite višje, zahtevajte vse.
 
Število življenjske poti 9
Naj se vam ne mudi naprej in nekam drugam. Življenje je tu in zdaj, v tem trenutku, umirite se, ustavite se, zadihajte. Nato se umirjeno posvetite zadanim ciljem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.