NuMeRoSKoP za teden od 31. 1. do 6. 2. 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prve drugačne spremembe so tu.
Oglej si celoten članek

Lekcije 5. tedna: 
Končno se čuti vonj po novih in drugačnih energijah. Do marca bomo še nekoliko vpeti v energije leta 2021, zato bi se lahko ta teden ujeli v kremplje preteklih negotovosti. Jih boste premagali?
 
Energija tedna bo nudila nekakšno mešanico občutkov, podobnim trenutkom negotovosti, ki smo jih doživljali v letu 2021. Obenem pa se čuti v zraku sprememba. Preobrat.  Pred nami je dinamičen teden.
 
Izziv, ki ga prinaša, je povezan z našimi odzivi. Ohranite trezno in mirno glavo. Bodite čuječi in prisotni v danem trenutku – naj vas ne odnese v nekaj, kar se je dogajalo lansko leto. Tu ste. Zdaj ste. 
 
Kdor bi imel občutek vrtenja v krogu, naj se zaveda, da ga lahko le sam preseka. V tem tednu se obračajte v prihodnost – koga ali česa čez 10 let ne bo več z vami?
 
Spremembe so del življenja. Preko njih rastemo in se učimo. Zato je potrebna drugačnost. Ne oklepajte se (zastarelih) načinov delovanja. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa imate dovolj?
Ste naveličani ali gre za drugačen, bolj globok razlog?
 
UGODEN ČAS ZA:
Spremembo pričeske (15. 2.) 
Krajše potovanje
Nekaj spontanega
  število življenjske poti
 
Število življenjske poti 1
Čustva bodo glasnik sprememb. Ne silite se v prav nič. Morda pa tokrat vi vztrajate v nečem, kar nima dobre prihodnosti na dani način?    

Število življenjske poti 2
Resnica nam včasih ni preveč ljuba, zato odlašamo s spoznanji, ki nam ne bi bili preveč ugodni. Zdaj ni čas za zatiskanje oči, ravno obratno!

Število življenjske poti 3
Polni boste zamisli, ki naj ne ostajajo le zamisli! Kako bi jih lahko kar čim prej udejanjili? Bodite odprti nenavadnim predlogom in zamislim.

Število življenjske poti 4
Je kapa polna? Imate končno dovolj, ali boste še nekaj časa vztrajali, da bi se prepričali, da ne deluje? Morda gre za podzavesten način delovanja.

Število življenjske poti 5
Odprite vrata v vsak nov razburljiv dan! Veselite se novitet in izbirajte tiste poti, ki vam dolgoročno prinašajo več samostojnosti in svobode.

Število življenjske poti 6
Povezujte se z osebami, ki so vam in za vas pozitivna inspiracija. Navdihne vas lahko tudi zelo negativna oseba, le v ne preveč za vas zdravi smeri. 

Število življenjske poti 7
Vaša domišljija bi lahko vam jo lahko zagodla. Morda pa ni vse res tako, kot ste si vi zamislili? Uporabite jo raje za rešitev neke 'stare' situacije.

Število življenjske poti 8
Postavite nove solidne temelje, na katerih boste gradili in uspeli dolgoročno. Ne zapravljajte več časa. Energije podpirajo red in disciplino. 

Število življenjske poti 9
Lahko bi močno nihali v razpoloženju, mnenju in počutju. Naj vas to ne zmede ali utruja. Lahko bi vas privlačilo prepovedano (opala!). 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.