NuMeRoSKoP za teden od 30. 9. do 6. 10. 2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Oktober je tu! Zdaj je dovolj ponavljanja preteklosti, pogrete župice in neskončnih ponovnih priložnosti. Vprašajmo se, ali si vedno znova dajemo novo priložnost za isto /ali podobno razočaranje, ali je končno napočil čas, za rez in korak naprej k lepšim izkušnjam?
Oglej si celoten članek

Pridružila se nam bo nekoliko bolj ostra energija, zato naj nas ne preseneča, da nam bo sem ter tja nekdo nalil čistega vina. Kaj pa, če ste mnogo bolj močni in samostojni, kot se sami doživljate?

Energije tedna nas bodo nežno opomnile tudi na pomembnost reda in obenem raziskovanja vsega potenciala, ki se skriva v nas. Naj bodo pomembni aspekti življenja urejeni in naj se obenem odpirajo vrata v vse, kar ste menili, da (za vas) ni možno. 

V sredo se nam obeta Sončev mrk. Kaj bi si želeli, da bi iz vašega življenja mrknilo? Naj vam energije mrka pomagajo opustiti tisto, kar za vas in višje dobro vseh vpletenih ni dobro. 

Vsak izmed nas je del sveta. Obdaja nas energija, ki nas opominja, da svet kreiramo mi. Do 50. tedna v letu bo tako tudi naša mamica Zemlja nekoliko bolj zgovorna. Prisluhnite naravi in svojemu telesu. Del narave smo tudi mi. 


NAPOTEK TEDNA
Spremenite perspektivo. Kaj pa, če je tisto, česar vas je najbolj strah, vaša največja nagrada? Ker je.

VPRAŠANJA V POMOČ
Brez koga ali česa menite, da ne bi mogli živeti?
Ste sebe našteli zraven?
Kdo ste vi v svojih najbolj divjih sanjah?
Kdaj boste te sanje uresničili?

UGODEN ČAS ZA
Dobre odločitve
Novo zdravo navado
Razstrupljanje telesa
Okrepitev zaupanja vase 

število življenjske poti

Število življenjske poti 1
Kaj bi bili, če bi bilo absolutno vse možno? Ta teden vas obdaja energija rasti, razvoja in preboja. Sledite svojim vrednotam in zaupajte vase.

Število življenjske poti 2
V vas prebiva neomejen potencial in še mnogo neodkritih talentov. Namenite več časa raziskovanju sebe in svojih zanimanj te dni. 

Število življenjske poti 3
Ne bojte se biti morda malo bolj strogi ali uradni. Niti oseb, ki so morda hladne do vas. To ni nujno napad na vas. 

Število življenjske poti 4
Naj vam te dni ne primanjkuje odločnosti ter podjetnosti. Zdaj je čas, da bi bili proaktivni. Zdaj ni čas za počitek in obžalovanje.

Število življenjske poti 5
Morda se bo na trenutke zdelo, da se vrtite v istem krogu vedno znova. Zato pa je super čas, da stopite z vrtiljaka. 

Število življenjske poti 6
Ne bojte se neznanega. To namreč pomeni, da ste živi in da se razvijate. Le mrtvemu človeku se ne zgodi nič novega. Kaj bo dobrega, torej?

Število življenjske poti 7
Razumevanje druge, obratne ali nasprotne plati oziroma pristopa vam bo odprlo nove možnosti in kar nekaj zanimivih poti.

Število življenjske poti 8
Domišljija nima meja, zakaj torej bi jih imeli vi? Usmerjajte se v najbolj optimistični smeri možno in posegajte po sanjah.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite svojemu telesu – kaj vam sporoča in kako? Zelo verjetno je, da boste morda malo bolj utrujeni ali pa celo zmedeni. 



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.