NuMeRoSKoP za teden od 2. do 7. januarja 2012

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Obeta se nam intenzivno leto, v katerem se od nas pričakuje, da smo aktivne; predvsem pa se zahteva od nas, da poznamo sebe, upoštevamo svoje poslanstvo ter se povežemo s svetom. Januar bo čustveno naporen mesec. V tem tednu se vprašajte: Kako pa se vi lotevate življenja?
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti  1

Vladala vam bodo čustva. Želeli boste prerezati ter oditi. Morda boste ravnali prenagljeno, zato razmislek pred dejanji ni odveč.

Število življenjske poti  2

Pogumno se postavite zase. Pomembno je, da ne potlačite sebe, da bi ugodili drugim. Tokrat tako pač ne bo šlo. Bodite drzni.

Število življenjske poti  3

Katere ljudi pogrešate, pa ste nekoč imeti tesne stike? Poiščite jih, obnovite stike. Nahranite svojo dušo s smehom in pogovorom.

Število življenjske poti  4

Ustvarjalnost. Ste tip človeka, ki barvitost kaj hitro dojema kot kičasto. Vseeno obarvajte svoje življenje, kako bi dodali več radosti?

Število življenjske poti  5

Posvetite se svoji poslovni poti. Posvetite se svojim ciljem, oblikujte jih in nato ustvarite načrt – korak za korakom, saj veste, kako to gre.

Število življenjske poti  6

Obdobje nihanja, čas neodločnosti in pretirane odločnosti. V tem tednu ne sprejemajte odločitev, saj vsake pol ure mislite drugače.

Število življenjske poti  7

Čustva in hrepenenje po razumski razlagi. Januar vam bo dal vetra, zato si ne zatiskajte oči. Kaj nosi vaše srce, vaš razum pa zanika?

Število življenjske poti  8

Odmik v delo, analiziranje. Potrebujete čas zase. Potrebujete mir. Poiščite nasvet nekoga z izkušnjami. Spočijte se po napornem dnevu.

Število življenjske poti  9

Kako ste lahko bolj učinkoviti v tistem, kar si zamislite? Kaj je za vas dobro in kaj slabo? Kaj deluje? Kaj pomaga? Zakaj vztrajate na neuspešnih poteh?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.