NuMeRoSkOp za teden od 13. 1. do 19. 1. 2014

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
''Karma je vedno aktivna.''
Oglej si celoten članek

Teden, ki se prične s karmičnim datumom 13, se nadaljuje z dnevi 14., 16. in se
konča s karmičnim dolgom 19.

Ego, sebičnost, nestrpnost, neodgovornost in podobni občutki bodo močnejši. Prijalo bi zbežati, kazati s prstom na druge in kriviti vse povprek, namesto, da bi se zazrli vase. Ne čudite se, če boste deležni kritik, nesporazumov in kratkih stikov v komunikaciji. Vprašajte se ali s svojim obnašanjem nemara ne doprinašate negativni energiji. Včasih je res bolj modro umiriti žogico, kot pa imeti prav.

Število življenjske poti 1
Najmočnejši občutek v tem tednu bo strah, kar sicer ni vam podobno. Preteklost vas ne zasleduje. Vi ste tisti, ki ste se (prehitro) odmaknili stran, misleč, da ste preboleli.

Število življenjske poti 2
Dovolite si. Preprosto dovolite si občutiti. Čutni užitki niso nič slabega. Ne zatirajte sebe in svojih občutkov, čustev, boječ se, da boste nekoga prizadeli. Dovolite si. Prosim.

Število življenjske poti 3
Teden čustev, romantike in preobratov na področju odnosov. Bolj ste ranljivi kot sicer in zelo dovzetni za ekstatično srečo ali pa občutkom depresije. Potrudite se uravnovešati.

Število življenjske poti 4
V trenutkih, ko potrebujete svoj mir, to razločno povejte okolici. Sicer bi se vaš odmik lahko razumel kot zamera. V napetih trenutkih se spomnite, da je Resnica tista, ki osvobaja.

Število življenjske poti 5
Pojavili se bodo trenutki, ko bi si želeli izsiliti določene dogodke. Ničesar resnično dobrega ne boste dosegli na tak način. Dovolite zadevam, da se same razpletejo. 

Število življenjske poti 6
Zaključili ste. Dovolj je bilo odrekanja in hoje po sebi. Ni važno kake izgovore tudi sami poiščete za osebe, ki do vas niso spoštljive – presekajte odnose, ki niso kvalitetni.

Število življenjske poti 7
Občutili boste pogum in hrepenenje po novem. Nov začetek je dober le, kadar je Preteklost razčiščena. Torej, počistite pred svojim pragom, preden stopite skozi nova vrata.

Število življenjske poti 8
Hrepeneli boste po družbi in povezanosti. V tem času ponudite roko osebam, ki jo potrebujejo in tudi sami sprejmite naklonjenost. Sedaj je pravi čas za sodelovanje.

Število življenjske poti 9
Ustvarjalno inspirirani se boste soočali s svojimi notranjimi boji. Naj vas ne zavedejo dvomi in črne misli. Odločite se, da je vse za nekaj dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.