NuMeRoSKoP za teden 8.–14. 7. 2013

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Včasih je preboj v življenju zelo dobrodošel in nudi olajšanje. Vsekakor pa nas je nepoznanega in novega tudi malo strah. Tokrat zaupajte, da se dogajajo nepričakovani preobrati v vaše dobro. Spomnimo se, da je leto 2013 čas, ko se bodo stvari postavile na pravo mesto.
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Spremembe se vam obetajo na področju odnosov. Vam ni težko pričeti znova ali na novo, zato tokrat pri tem pomagajte drugi osebi. Podite podpora.

Število življenjske poti 2
Čeprav vam nenadni preobrati ne dišijo, pa se ne zaprite vase, niti ne uidite. Pomembno je, da se naučite na primeren način izraziti svoja čustva.

Število življenjske poti 3
Kljub strahu, ki se zbuja znotraj vas, vztrajate. Ničesar ne boste dosegli s tem, da se prepričate, da nečesa niste vredni ali, da se ne dogaja.
Število življenjske poti 4
Do zadnjega trenutka ne boste prepričani kako se počutite ali česa si pravzaprav želite, zato: kot bi bili peresce na valu morja, plujte s tokom.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo prevladovala. Torej, vse dogajanje okoli sebe boste dojemali preko čustev. Ne bežite. Tudi, če je zelo intenzivno. Lepo vas čaka.

Število življenjske poti 6
Iskali boste dokaze, namesto, da bi si priznali, da ste živeli v zmoti. Naziv nekoga (partner/prijatelj/sorodnik) ne pomeni, da je ta oseba dobra. Odidite.

Število življenjske poti 7
Kljub novim zagonom, preverite ali se nemara ne boste nepremišljeno lotili novih projektov. Uravnovešajte dejanja in zamisli. Naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 8
Sadovi delovanja v daljni preteklosti se bodo sedaj izkazali za čudovite. Sprejmite. Mladost je tista, ki daje krila. Sedaj se počutite mladostne.

Število življenjske poti 9
Največ sprememb in presenečenj se obeta ravno osebam s številom 9. Sprejmite vse, kar se dogaja kot dobro. Četudi namen ni viden sedaj. Zaupajte.

Število življenjske poti si lahko izračunate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.