NuMeRoSKoP za teden 21. 6. do 27. 6. 2010

Foto: Žurnal24 lili_sorum_2003
Obeta se nam teden, ko bomo preizkušali, kako daleč lahko gremo v odnosih z drugimi. Kdo nam je podrejen, kdo nam vlada in s kom smo v enakopravnem odnosu?
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Te dni boste razdražljivejši kot sicer in kaj hitro vas bodo malenkosti razjezile in vznemirile. Umirite svoj um, ki se mnogokrat prehitro odzove pod vplivom domišljije. Ni vse tako dramatično in dokončno, kot se vam morda sprva zdi. Vdihnite, preden izrečete kake nestrpne besede, ki jih boste po vsej verjetnosti obžalovali.

Število življenjske poti 2

Lekcije tega tedna:
Kako se odzivate na avtoriteto? Kako se počutite, kadar se nekdo vede gospodovalno? Kdaj pa se tako vedete vi? Kdaj nekomu vsilite svojo voljo samo zato, ker jo preprosto lahko? Kdaj pa ste pretirano zaščitniški? Preučite svoj sistem avtoritete in dojemanja moči drugih. Obenem razmislite, kdo si po vašem mnenju zasluži spoštovanje in ali se tudi vi ravnate po teh kriterijih.

 

V čustvenih odnosih se boste ali postavili zase ali pa umaknili iz položaja, ki je za vas čustveno naporen ali boleč. Želeli si boste nekaj novega in svežega, ne več napornega podaljševanja položaja, ki ni za nikogar več prijeten. Včasih je resnično treba napraviti oster rez in oditi naprej. A tega ne počnite, dokler niste povsem prepričani.

 

Število življenjske poti 3
Več časa si boste vzeli za prijatelje, znance in ljudi, ki so vam pri srcu, pa ste zaradi hitrega tempa življenja zapostavili vaš odnos. Ne čakajte, da vas povabijo in se spomnijo na vas – bodite pobudnik in sami organizirajte, pokličite. Tako kot vam tudi drugim prija pozornost in izkazano spoštovanje. Prav je, da pokažete, da jih pogrešate in si želite več stika z njimi.

Število življenjske poti 4
Čeprav niste tip človeka, ki bi si dovolil, da mu/ji čustva vladajo, boste ta teden še posebno občutljivi in dojemljivi. Možna so drastična nihanja razpoloženja, ki bodo imela širok razpon; od pretiranega optimizma do popolne črnogledosti. Zavedajte se, da bo tudi ta teden minil in da se še nobena juha ni pojedla tako vroča, kot je bila skuhana.

Število življenjske poti 5
Nihali boste med umirjenostjo in tudi lenobnostjo, čustvenostjo in obenem hrepenenjem po svobodi in zabavi. Obeta se vam razgiban teden, ko boste stežka ugotovili, česa si pravzaprav želite. Seveda bo ljudem okoli vas toliko težje razumeti vaše želje in namere, ker dokler še sami ne veste, česa si želite. Kako naj to vedo drugi?

Število življenjske poti 6
Težko boste mirili svoja čustva, ki bodo mejila na željo po svobodi in novem začetku. Kot bi imeli dovolj intenzivnosti, ki jo občutite. Na neki način si želite sprostitve, po drugi strani čutite željo po prevladi. Zaupajte notranjemu občutku. Samski si boste verjetno privoščili poletno avanturico, ki pa bi se lahko kasneje spreobrnila v resno zvezo.

Število življenjske poti 7
Še vedno ste čustveno ranljivi, kajti predelujete določene izkušnje, ki ste jih doživeli v zadnjih 8 mesecih. Poglobite se v svoja občutenja, dovolite jim na plano. Izločite lekcijo, nauk, nato pa preteklost pustite v preteklosti. Veliko lepega vas še čaka v življenju, le odpreti se morate.

Število življenjske poti 8
Načrtno boste zadrževali čustva in se ovili v zadržanost ali molk, tudi odtujenost. Vsekakor je resnica daleč od ravnodušnosti. Prav je, da ste previdni pri tem, komu zaupate in komu se odprete, kajti trenutno ste v ranljivem obdobju. Okoli vas je kar nekaj neiskrenih ljudi, zato previdnost ni odveč. Obenem boste želeli dokončati določene projekte z vašo natančnostjo in merili perfekcionizma.

Število življenjske poti 9
Izmenjavali se bodo dnevi delavnosti in čustvenosti. Ali bo vaša produktivnost na vrhuncu ali pa boste čustveno tako razrvani (lahko pozitivno ali negativno), da bodo delovne obveznosti odrinjene na stranski tir. Brez dvoma vas čaka zelo zanimiv in tudi naporen teden, ker boste preveč energije namenjali trenutkom, ki niso življenjskega pomena. Bodite potrpežljivi sami s seboj, vendar dosledni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.