NuMeRoSKoP za teden  2. do 8. 1. 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V novo leto stopamo pod vplivom retrogradnega Merkurja, ki ga bomo v prvem tednu še posebno čutili, vsak na svoj način.
Oglej si celoten članek

Prvi teden bo takoj postregel z vplivi števila 7 (seštevek letnice), ki prinašajo bolj introvertirano energijo: Morebitni nesporazumi tako ne bodo presenečenje.

Pojavila se bo potreba po nekaj več, po napredku in pa po delu na sebi. Kot mnogokrat bomo tudi letos postavljali nove cilje v novem letu. Opazili boste, da so se vaše vrednote v zadnjih letih spremenile. Ker smo stopili v leto dela na sebi, duhovne in osebne rasti, naj bodo vaši cilji s tem usklajeni. 

Vsak posameznik je unikat. Vi ste unikat. Naj bodo prvi dnevi novega leta odsev vas in ne pričakovanj okolice. Morda boste potrebovali več miru in počitka, časa zase – s tem ni nič narobe. 

Bodite kot zvedav triletnik. Raziskujte sebe. Raziskujte oseb, v katero ste se spremenili v zadnjih letih. Kdo ste?
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj občutite, če vas vprašam, kje potrebujete NAPREDEK?
Ne spremembo, ne ponovno priložnost, temveč NAPREDEK. 
 
UGODEN ČAS ZA:

Duhovno rast
Osebno rast
Prepoznavanje podzavestnih vzorcev

število življenjske poti
Število življenjske poti 1
Vzemite si čas za pogovor s seboj. Kako ste kaj? Ustavite se in si postavite to vprašanje. Kako ste kaj?

Število življenjske poti 2
Kakšne osebe vas obdajajo? Vas izpolnjujejo? Vzemite si kvaliteten čas za sebe in ti dve vprašanji, četudi vam morda odgovori ne bodo všeč.

Število življenjske poti 3
Vprašanje tedna je: česa vas je najbolj strah? Pa, bi bilo resnično tako grozno, ali vas je morda preveč strah? Naj vas dvomi ne hromijo. 

Število življenjske poti 4
Katerim spremembam se upirate? Morda gre za napredek, morda gre le za potrebno po bolj prostem vdihu in izdihu, le vi veste kaj.

Število življenjske poti 5
Ljubezen do sebe ni nikoli lahka. Bi dejali, da imate sebe točno takšne, kot ste, iskreno radi? Te dni bi lahko bili malo bolj dramatični.
 
Število življenjske poti 6
Lažje se boste dokopali do odgovora na tole vprašanje: živite svoje poslanstvo, ali živite za druge? Ste kdaj na prvem mestu?
 
Število življenjske poti 7
Potreba po rezultatih bi se lahko povečala. Bi dejali, da ste produktivni in učinkoviti? Včasih ostajamo le pri idejah (zaradi perfekcionizma).
 
Število življenjske poti 8
Poraja se vprašanje. ali znate sprejemati resnično dobro za sebe? Včasih nimamo sita. Zdaj je čas, da spremenite svoje pogoje dostopa.
 

Število življenjske poti 9
Vemo, da ste duša sočutja, a včasih ste do sebe hudobni. Morda je zdaj pravi čas za vas.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.