NuMeRoSKoP od 5. do 11. marca 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Pred nami je teden, ki bo spreminjal pogled na svet. Usmerjajte vašega v pozitivno smer in bodite hvaležni za vse lepo, saj imajo mnogi veliko več grdega. Kaj ni zanimivo: ljudstva, ki so na robu stradanja, cenijo nasmeh in lep sončen dan, mi pa vihamo nos, da je to premalo.
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Spreminjala se bo vaša čustvenost, vaše dojemanje občutkov in samo odzivanje. Bodite iskreni, iščite resnico, predvsem pa bodite zvesti sebi. Strah bo izginil.

Število življenjske poti 2
Ne odmikajte se od novih možnosti in radosti. Sprejmite pohvalo in se zahvalite za pozornost. Ne dajajte daril, namenjenih vam, naprej, če so vam všeč.

Število življenjske poti 3
Bolj odločno se soočite s svojimi izzivi ter postavite meje osebam, ki rade hodijo po vas. Ne bojte se, da bi kaj dobrega izgubili, če nekdo z vami ravna slabo.

Število življenjske poti 4
Zaključili boste z nečim. Saj ne, da nimate več moči – gre za to, da bo mimo vas v življenju prišlo nekaj lepšega. Zakaj ne bi stopili na prijetnejšo pot?

Število življenjske poti 5
Obeta se vam močnejši občutek samozavesti in poguma. Izkoristite torej ta teden, da bi se lotili vsega, česar si do zdaj niste drznili. Pogumno. Za vas gre.

Število življenjske poti 6
Nekoliko bolj počasen teden vas bo opozoril na potrebo, da se posvetite sebi. Saj se svet ne bo podrl, če razvajate sami sebe. Obratno – bolj boste pozitivni do sveta.

Število življenjske poti 7
Obdobje ustvarjalnosti in novih zamisli – nenavadnih, naj vas opozorim. Bodite pustolovci in dovolite svoji domišljiji prosto pot. Drug teden ste lahko znova resni.

Število življenjske poti 8
Kdaj dojemamo globine spremembe? Kdaj je sprememba dokončana? Nikoli. Življenje diha, raste, se razvija – vi pa ta teden poglobite sebe in tisto, kar je vam pomembno.

Število življenjske poti 9
Razprostranost  Življenja je nekaj, kar razum in ''resničnost'' težko sprejmeta. Torej ju izklopite. Zdaj je čas, da si dovolite verjeti in da povečate svojo razsežnost. Zdaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.