NuMeRoSKoP od 13. do 19. februarja 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
V Življenju se vedno učimo in nadgrajujemo znanje. Ko se otepamo, pravzaprav sami sebi otežujemo proces učenja, rasti in nadgrajevanja nas samih. Pomembni ste. Zakaj bi zaspali v vsakdanu?
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Zaupajte v svoje znanje in sposobnosti, vendar jih ne precenjujte. Pomembno je, da se zavedate tako svojih pozitivnih kot manj pozitivnih lastnosti.

Število življenjske poti 2
Posvetite se sebi. Sklenite krog, ki ste ga začeli pred osmimi leti. Katere želje ste potlačili, se jim odrekli; pospravili v ''predal nekoč''? Čas je zdaj.

Število življenjske poti 3
Bodite samozavestnejši, okrepite se. Kako? Izpopolnite svoje znanje, veščine. Suverenost nam ni prirojena. Temelji na zaupanju v naše znanje.

Število življenjske poti 4
Po kom se zgledujete? Kdo je Vaš vzornik? Zakaj? Katere vrline cenite? Jih sami pri sebi razvijate ali le občudujete druge? Izbira je popolnoma Vaša. Kdo ste?

Število življenjske poti 5
Kako izražate tisti del Življenja, kjer ste močni in podkovani? V čem je Vaše znanje še posebno močno? Po čigavih merilih? Bolj zaupajte sami vase. Zdaj.

Število življenjske poti 6
Čas prevzemanja odgovornosti za svoja dejanja, lepa in manj lepa. Življenje samo poskrbi, da kadar trmasto ne priznamo svojih napak, nam jih predoči.

Število življenjske poti 7
Kako močno je Vaše zaupanje vase? Stojite za svojimi besedami, trdno verjamete v načela, za katerimi stojite? Če je odgovor ne, potem se vprašajte, zakaj.

Število življenjske poti 8
Kako močno zaupate v temelje svojega Življenja? Na čem in kako gradite? Prevevala Vas bodo močna čustva, povezana z domom in družino. Pomemben del Življenja ste.

Število življenjske poti 9
Strokovnjak. Vsak izmed nas je strokovnjak nečesa. Torej? Katera stroka je Vaša odlika? Zaupanje izvira iz Vas. Kljub morebitnim negativnim izkušnjam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.