NuMeRoSKoP 24. 6. – 30. 6. 2013

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
''Tako zgoraj, tako spodaj. Tako znotraj, tako zunaj.''
Oglej si celoten članek

Integriteta vsakega posameznika se kaže v iskrenosti in doslednosti izpolnjevanja lastnih trditev. Ali živimo ''sebe'', ali morda oponašamo druge ali smo nemara v vsaki situaciji neka slika/podoba pričakovanega? Postanemo nenadoma vegetarijanec oziroma nas zanima duhovnost zaradi situacije, v kateri smo… in podobno.

Število življenjske poti 1
Začetniški zagon Vas rad hitro mine, zato tokrat posvetite nekaj več vztrajnosti. Ne iščite takoj nečesa novega, bolj razburljivega. Dosezite cilje.

Število življenjske poti 2
Čeprav najraje delujete iz ozadja, a tokrat le prevzemite pobudo in vsaj podajte novo zamisel. Bodite aktivni in bolj samozavestni. Zaupajte.


Število življenjske poti 3
Prisluhnite intuiciji. Močnejši ste kot sebe dojemate. Zavedajte se svojih vrlin in talentov ter jih razvijajte. Postavite se za sebe. Uspeli boste.

Število življenjske poti 4
Morda se zdite okolici nekoliko starokopitni, zato pa sedaj dovolite domišljiji, da Vas bolj razigrano popelje v svet idej. Zabavajte in sprostite se.

Število življenjske poti 5
Dobro se počutite ob spremembah in dinamičnem stilu življenja, a sedaj je pomembno, da upočasnite tempo in se umirite. Malo popazite na zdravje.

Število življenjske poti 6
Pravi čas za korenite spremembe. Pustite stare sanje in staro ''kramo''. Življenje je pred Vami. Naj bo lepo, sexy in vznemirljivo. Zaslužite si.

Število življenjske poti 7
Bolj čustveno se boste odzivali kot sicer. Zato bodite potrpežljivi do sebe, tudi kadar ste tečni ali žalostni brez tehtnega razloga. Počivajte.

Število življenjske poti 8
Popravite nekorektnosti, posvetite se jasno zastavljenim ciljem. Zadihajte s polnimi pljuči. Resnica morda boli. Ampak laž škoduje. Odložite maske.

Število življenjske poti 9
Pravi uspeh se ne zgodi brez zaupanja vanj. Ste nežna duša, ki želi pomagati. Verjamem, da ste v tem lahko zelo uspešni. Nagrada je Vaš notranji mir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.