NuMeRoSkop 17. 9.–23. 9. 2012

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ponovno nas valovi Življenja spodbujajo, da pogumno poprimemo bika za roke in se soočimo z Življenjem ter dopustimo spremembe.
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1

Katere osebe v vašem življenju so vam dragocene in zakaj? Pomembno je, da se tudi vi potrudite biti dragulj v življenju drugih oseb.

Število življenjske poti 2

Strahovi so naučeni. Naj vas zatorej nebo strah nečesa, kar ne obstaja; je le rezultat učenja. Naučite se drugače. Biti neustrašni.

Število življenjske poti 3

Ovire so lahko izzivi, lahko življenjsko učenje ali pa izgovor, da se nečesa ne lotite. Samo vi sami pri sebi veste kako in kaj.

Število življenjske poti 4

Včasih nas Življenje prisili k spremembam, kadar sami predolgo odlašamo. Ne bodite preveč rigidni in trmast. Lepo vas čaka.

Število življenjske poti 5

Čustva so naš vodič, naš prijatelj in ne nasprotnik. Torej, prisluhnite sebi in si ne zatiskajte oči. Ubežati ne boste mogli.

Število življenjske poti 6

Odmaknili se boste od vrveža in nekoliko prepustili toku Življenja, da poskrbi za pereče teme. Zaupajte, da bo vse dobro.

Število življenjske poti 7

Bodite odločni in aktivni, ne pa tudi zaletavi. Sam mesec september je vihrav, ne bodite taki še vi. Ujemite trenutek.

Število življenjske poti 8

Poznate občutek, ko imate nečesa dovolj? No, tako se bo vam dogajalo. Koga ali česa imate preprosto dovolj?

Število življenjske poti 9

Postavite se za sebe in svoja načela. Ne dovolite drugim, še manj pa sebi, da bi hodili po tistem, kar je vam pomembno in sveto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.