NuMeRoSkop 1. 10.– 7. 10. 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Strah je čustvo. Enako kot jeza. Oba sta lahko produktivna, a le kadar ju mi obvladujemo in ne obratno. Strah nosi previdnost, jeza pa zagon.
Oglej si celoten članek

Koliko kontrolirate svoje življenje in sami sebe?

Število življenjske poti 1
Težko boste definirali svoja čustva in opredelili, česa se bojite. Ampak ozrite se iskreno v sebe. Koliko vaših dejanj izvira iz ''kaj pa če'' in podobnih vzgibov?

Število življenjske poti 2
Vaši strahovi se bodo odražali predvsem na čustvenem področju. Poglejte Preteklost – se bojite pravzaprav izkušenj, ki ste jih bili deležni? Minile so.

Število življenjske poti 3
Predvsem je pomembno, da zaupate sami v sebe. Dokler polagate vero v druge ljudi ali okoliščine, ne boste našli miru, še manj sreče. Pogumni bodite.

Število življenjske poti 4
Si drznete biti podjetni in priložnost zagrabite z obema rokama, ali nihate, razmišljate, upate na potrdilo od nekod, da bo vse v redu? Zaspali boste.

Število življenjske poti 5

Zaključevali boste cikel v življenju. Kaj se je osem tednov nazaj pričelo? Česa se oklepate? Je dobro za Vas, ali niste prepričani? Poskrbite za sebe.

Število življenjske poti 6

Nove poti se odpirajo pred Vami – si drznete stopiti na njih? Ali kar upate, da bo kar je minilo, znova oživelo? Kje Vas čaka lepo? Vas? Ne druge.

Število življenjske poti 7
Povežite se z osebami, ki jim zaupate. Kaj Vam svetujejo? Se pridružujejo Vašemu strahu ali so nasprotnega mnenja in Vas spodbujajo?

Število življenjske poti 8
Teden radosti in srečnih občutkov. Edini od vseh Št. življenjskih poti ste srečneži, ki se s strahom in negativnostjo ne boste soočali. Uživajte.

Število življenjske poti 9
Strah ima velike oči in Vi osebno radi posplošujete. Kako bi lahko pretrgali staro navado in gledali z novimi očmi, sprejemali na nov način?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.