Numerologinja odgovarja – ŠIFRA: 8831

Foto: Žurnal24
Zanima me, zakaj me je moj nekdanji partner po šestih mesecih zavrnil, kot da nisva imela nekaj lepega, in mi v obraz povedal, da ne želi biti več z menoj?
Oglej si celoten članek

Vidva sta si kot osebnosti zelo različna, predvsem pa se razlikujeta v dojemanju romantičnih odnosov. Vi imate v Številu duše (osebno število, ki opisuje naše srčne zadeve) Mojstrsko število 22/4, kar pomeni, da stvari nikoli ne počnete polovično. Veliko vam pomenijo varnost in stabilnost, predanost ter dolgotrajnost. Ko se vežete, se resnično predate.

Človek, s katerim ste bili, pa je vaše nasprotje, ker nanj vpliva število 5, ki simbolizira svobodo ter neomejenost. On ni tip človeka, ki bi se dobro počutil v zvezi, ker se mu hitro dozdeva, da je partnerju dolžan pojasnila. Rad uživa in ljubi tveganja, vi pa ste ravno nasprotje tega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.