Novoletno kopanje v ledenem morju

Foto: Žurnal24 Novoletno kopanje letos prinaša novo popestritev – aktivno vadbo na bosu žogah z
Po divji noči si privoščite hladno kopel. Najboljše bo nedvomno sokolsko novoletno kopanje na pomolu pri rdečem svetilniku v Bernardinu.
Oglej si celoten članek

Lansko leto se je novoletnega sokolskega kopanja, ki v zimskem času že sodi med tradicionalne dogodke, udeležilo okoli 40 kopalcev.

Tudi letos najbolj pogumni plavalci že sedmo leto ostanejo zvesti prvemu dnevu novega leta, ko se podajo na noro zabavo med slovenske ribe. Oblecite torej kopalke in se podajte v Bernardin, kjer lahko ob 14. uri skupaj s pogumneži zaplavate v morju, katerega predvidena temperatura je 10 stopinj Celzija.

Kopanje v mrzli vodi je priporočljivo kot zdravo, saj ima blagodejen vpliv na počutje, prekrvavitev in presnovo, dviga utrjenost in prag dovzetnosti za različne bolezenske vplive. Organizatorji letos pričakujejo okoli 50 ljudi in, kot vsako leto, veliko radovednežev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.