Novinarka Dnevnika se je med prenosom v živo nenadoma zgrudila

Foto: HRT, Twitter
Foto: HRT, Twitter
Sprva je začela jecljati, nato se je zgrudila.
Oglej si celoten članek

Novinarka Mirela Hunček, novinarka hrvaške nacionalne televizije HRT se je med javljanjem v živo nenadoma zgrudila, sodelavci so ji nemudoma prihiteli na pomoč, kot je razvidno iz posnetka. 

Medtem ko je poročala o preiskavi in osnutku poročila o nesreči ladje Lastovo, je nenadoma začela jecljati, nato pa kmalu izgubila zavest. Hrvaški mediji poročajo, da ji je postalo slabo.

Z novinarko je na srečo vse v redu, kot je sporočila njena urednica Nika Marjanović Zulim. "Kolegica Mirela je, kot kaže zbolela, a je zdaj v redu," je sporočila. 

Gledalce je seveda zaskrbelo, tudi slovenske. Ob posnetku, ki se je hitro znašel na spletu, so zapisali: "HRT Dnevnik - javljanje v živo. Upam, da je z novinarko vse ok."

Oktobra  2017 pa je gledalce podobno zaskrbelo za našo voditeljico Odmevov, Tanjo Gobec. Med vodenjem oddaje je imela težave z govorom, se vmes smehljala, zato se je gledalcem, kot so sami zapisali na Twitterju in Facebooku, zdela malce drugačna.

Gobec je dogajanje komentirala šele nekaj mesecev kasneje in zanikala govorice, da naj bi bila takrat opita. "Ne morem verjeti, da sploh obstaja kdo, ki verjame, da lahko voditelj štiri ure – intervju z ameriškim sogovornikom smo zaradi prevoda namreč snemali ob šesti uri popoldne, Odmevi pa so seveda v živo ob deseti uri zvečer – opravi opit, a tega ne bi opazil nihče," je za Ona Plus februarja 2018 povedala Gobec, ki je še dodala, da ji je ta zgodba dala pomembno lekcijo o človeški hudobiji. 

Voditeljica je takrat razložila, da ima že skoraj eno leto hude težave s hrbtenico, zaradi katerih je jemala protibolečinske tablete. Na dan "usodnih“ Odmevov je izvedela, da so podobne težave njej ljubi osebi "spodrezale noge“. "Popadel me je strah, da se bo zgodilo tudi meni, strah, ki ga je pospremil jok, obilo joka ...“ je še razložila Tanja in dodala, da je bila njena največja napaka ta, da ni rekla, da tistega dne ne bo zmogla opraviti svojega dela. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.