Novi voditelj oddaje 24UR: Kaj se bo zgodilo z Janijem, Edijem, Petro in Darjo?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ste ga opazili?
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je osrednjo informativno oddajo Pop TV suvereno odvodil simpatični voditelj Žiga Bonča in navdušil. "Bravo Žiga!!! Upam, da ga boste večkrat postavili v to vlogo, saj jo vedno izpelje vrhunsko!", "Čestitke Žiga. Zelo simpatičen mlad fant", sta le dva od mnogih pozitivnih odzivov, ki so se nabrali pod Instagram objavo o njegovi "premieri". 

Ga bomo na malih zaslonih videli tudi jeseni? Zagotovo, a ne kot voditelja oddaje 24UR. "24UR ima dva voditeljska para, to sta Darja Zgonc in Edi Pucer ter Petra Kerčmar in Jani Muhič. Ker pa je poletje in čas dopustov, tudi letos kot pretekla leta oddaje ne vodijo v parih, sem in tja pa na pomoč priskoči še kdo, ki ima tudi izkušnje z vodenjem informativnih oddaj. Tako sta jo izjemoma vodila Maja Sodja in Žiga Bonča, ki ju tudi med letom lahko kdaj ujamete v 24UR Zvečer," so za Žurnal24 razložili na POP TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 09:52 5. Avgust 2023.

    Rabimo sveže ideje in obraze

  • 17:01 4. Avgust 2023.

    Informativni program POP tv je prava katastrofa. Ob desetletju in več vegetiranja ostajajo brez sprememb. Ista scena, isti koncept ob …

  • 15:18 4. Avgust 2023.

    Informativnih oddaj na POP že nekaj časa ne spremljam! Pa ne zaradi voditeljev, saj nimam nobenih zamer do njih, ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.