Novi Superman ne zmore odpreti steklenice

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanski igralec Henry Cavill, ki trenutno upodablja Supermana, ima težave pri odpiranju steklenice.
Oglej si celoten članek

Moč pa taka, bi lahko rekli. Henry Cavill, ki ga trenutno lahko občudujemo kot novega Supermana v filmu Jekleni mož, je na Beverly Hillsu kosil s prijatelji. Ko je skupina naročila steklenico vina, jo je Henry takoj zagrabil in jo poskušal odpreti. A zaman.

"Njegovi prijatelji so se smejali, potem ko je drobna natakarica vljudno vzela steklenico nazaj, obrnila zamašek in jo odprla. Henry je postal rdeč, prijatelji so ga zbadali, natakarica pa mu je vljudno rekla – naj vas ne skrbi, gospod, to počnem vsak dan in sem plačana za to. Tole je bilo resnično težko odpreti," je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.