Novi stilski aduti Kate Middleton

Foto: Profimedia
Vojvodinja postaja vse bolj drzna.
Oglej si celoten članek

Kate Middleton je ta teden proslavila svoj 37. rojstni dan, v preteklem letu pa s svojimi modnimi izbirami dokazala, da je vse prej kot dolgočasna vojvodinja. Njen videz je eleganten, v skladu s kraljevim protokolom, a vedno po zadnjih modnih trendih in z osebno noto. Lansko leto je glede izbire oblačil postala še bolj drzna, to pa je nekaj videzov, ki jih je vredno kopirati.

Karo vzorec ni nikoli iz mode
Kate je na eni izmed predbožičnih dogodkov navdušila v srednje dolgem karo krilu, ki ga je kombinirala z visokimi škornji in kratko jopico. Videti je bila zelo mladostno, šik in v skladu z decembrskim vzdušjem.

kate middleton

Pikice
Ker kričeči vzorci kronanim glavam niso dovoljeni, Kate večkrat poseže po oblačilih s pikicami, ki njenemu videzu dodajo bolj sproščen in igriv pridih, še vedno pa je v skladu s protokolom. 

Foto: Profimedia kate middleton

Olivna barva
Kate je za enega izmed dogodkov izbrala suknjič v olivni barvi, ki lahko deluje zelo dolgčasno, ampak je tudi v tej, zanjo nenavadnem barvnem izboru, delovala sveže in kot bi jo oblekla Victoria Beckham.

Magazin Za 40 evrov se lahko oblečete kot Kate

Foto: Profimedia kate middleton, princ william

Kraljevsko modra
Če želiš narediti vtis, obleči kraljevsko modro barvo in poudari silhueto. Kate je to naredila z odliko, za presenečenje pa poskrbela z zanimivi rokavi. 

Foto: Profimedia kate middleton

Dekolte
Dekolte sicer ne spada k kraljevemu protokolu, a Kate si je v nosečnosti dovolila poudariti malce več.

Foto: Profimedia Kate Middleton

Punčkast stil
To jesen plašče v francoskem stilu rada kombinira z gosto pletenimi hlačnimi nogavicami, skupaj z gumbi in klobuki, pa ta videz deluje zelo nežno in punčkasto. 

je to le igra? Meghan in Kate: Tako sta se pobotali

Foto: Profimedia Kate Middleton

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.