Novi Poptevejev ženin se brani natolcevanj

Foto: POP TV david krulčič Foto: POP TV david krulčič Foto: POP TV david krulčič Foto: POP TV david krulčič
Tanja Postružnik Koren ne more razumeti, zakaj je samski.
Oglej si celoten članek

Med kandidati pete sezone šova Ljubezen po domače je tudi David Krulčič in Strunjana, ki so ga v šov prijavili prijatelji.

Voditeljici Tanji Potružnik Koren ob prvem snidenju z 32-letnikom ni bilo jasno, zakaj potrebuje pomoč, saj je Primorec postaven in uspešen mladenič, za katerim se dekleta zagotovo obračajo. A Davida se očitno drži sloves ženskarja. "Nekateri me imajo za 'šmekerja', ampak ne, nisem ženskar,“ je zagotovil pred kamero.

David se ukvarja z oljkarstvom. Oljčnik je podedoval po očetu, ki je pred nekaj leti umrl. V prostem času pa gre s prijatelji rad na barko ali se ukvarja s svojima dvema štirinožnima prijateljema.
 
David je Tanji razkril, da je bil nazadnje zaljubljen lani in da ga je dekle prizadelo. Kljub temu vere v večno ljubezen ni izgubil. Išče postavno in ljubeznivo dekle, od katere pričakuje le to, da mu bo vračala ljubezen in toplino.

Kdaj bo ta sezona na sporedu, ni znano. Jeseni bomo videli 4. sezono, za katero so pisma zbirali lani.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 



Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.