Novembra nov Jacksonov album

Foto: Žurnal24 null
Na prodajne police bo prišel nov album pokojnega Michaela Jacksona.
Oglej si celoten članek

Na albumu, ki bo predvidoma izšel novembra letos, bo 10 novih pesmi, ki so jih skrbno izbrali iz arhiva, ki naj bi zajemal kar sto neizdanih pesmi.

Tommy Mottola, nekdanji vodja založbe Sony, je nekoč izjavil, da je Jackson za vsak album posnel še med 10 in 20 dodatnih oziroma rezervnih pesmi, ki pa niso bile nič manj kakovostne od izdanih. Njegove besede je zdaj potrdil Jackov nekdanji menedžer Frank DiLeo. "Obstaja nekaj pesmi, posnetih za album Bad, ki so naravnost senzacionalne," pravi DiLeo. In te bodo po vsej verjetnosti pristale tudi na novem albumu.

Album je prvi od desetih projektov, ki jih zajema sedemletna in 250 milijonov dolarjev vredna pogodba med Sonyjem in Jacksonovim skladom.



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.